Na presici Banjaluka Fashion Faira dizajneri ostali šokirani

Published on 05/30,2013


Danas, na pres konferenciji Banjaluka Fasion Faira, dizajneri su ostali šokirani jednostavnim pitanjem naše novinarke. Pitanje je glasilo: "Cipele kojeg brenda će modeli večeras nositi uz vaše kreacije?" Jedina dizajnerica koja je stvarno došla spremna na ovu reviju jeste Ljiljana Majkić, koja je zamolila ALDO da joj posudi cipele za večerašnju reviju. Drugi dizajneri: Igor Todorović i mlada dizajnerica, kojoj je ovo istovremeno i prva revija, pa joj se ovakav propust može i oprostiti, Tihana Todić odbili su da daju svoj komentar.
 
Napomene radi, nerijetko se desi da modeli reviju nose u svojim cipelama, pa se onda dogodi da model narodnu nošnju iznese u crnim čizmama do iznad koljena. 
 
A onda nam pričaju o modnim revijama koje se kod nas održavaju kao o spektaklima svjetskih razmjera. Naš stav je da sve dok dizajneri ne počnu obraćati pažnju na detalje, poput modnih dodataka, koji krase njihovu odjeću, domaća modna scena neće imati ni s od svjetske. 
 
Naše pitanje je čini se izazvalo pravu pometnju, jer je po završetku konferencije dobroćudna Ljiljana Majkić udijelila savjete ostalim dizajnerima da i oni zamole brend koji je njoj ustupio obuću za koji par cipela.
 
O tome kako će na kraju izgledati otvaranje Banjaluka Fashion Faira čitajte sutra u San Magazinu.
 


Comments

  1. 10/11,2017 | 13:05

    Your question seems to have caused a real confusion, because at the end of the conference people were unclear.

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me