Vjerujem u ženu!

Published on 05/20,2013

 
 

Ne trpimo stereotipe! Vjerujemo da žena može biti inteligentna i lijepa istovremeno. Vjerujemo u kontradikciju da može biti naučnik i modni trendseter. Da može biti karijerista i voditi bogat porodični i društveni život. Da gradi svoj um, ali i odraz u ogledalu, sebe radi.

Vjerujemo da žena ima smisla za humor, da ima oko za ljepotu, da voli avanturu i putovanja. Vjerujemo da je dobra majka, supruga i ljubavnica. Vjerujemo u ženu koja zavodi intelektom, u ženu čiji karakter ide ispred njenih fizičkih osobina iako je božanstvena.

Vjerujemo u onu impulsivnu i instinktom ili emocijom vođenu. Vjerujemo u ženu koja griješi, ali uči. I u ženu koja prašta.

Vjerujemo u aktivnu i radoznalu djevojčicu, što još zna da se igra i kroz svijet prolazi začuđenim, širom otvorenim očima. U ženu što je spoznala sebe. U onu koja se smije šalama upućenim na svoj račun. I u ženu što opaske odbija osmijehom i mirnim srcem.

Vjerujemo u ženu što inspiriše i uživa u tome da bude glavni junak svog života. 

Vjerujemo u ženu koja drži sudbinu u sopstvenim rukama!

SanMagazin 

 


Comments

  1. 10/11,2017 | 13:06

    We believe that women have a sense of humor, have an eye for beauty, love adventures and traveling. We believe she is a good mother, wife and mistress.

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me